A- A A+

AC/DC Solutions BVBA uit Genk

AC/DC Solutions groeide de afgelopen jaren uit tot een begrip in Genk en omgeving. Wij bieden een ruime waaier aan diensten wat betreft elektriciteitswerken, automatisering en domotica. Daarvoor vertrouwen we op ons vakmanschap en de beste merken die er op de markt zijn, zoals Entrya, Btchino, Sommer en Telcoma.

U kan bij ons terecht voor:

  • het automatiseren van alle soorten poorten en hekken
  • het installeren en programmeren van parlofoons en videofoons
  • levering en plaatsing van sectionaalpoorten
  • automatisatie van rolluiken en zonwering

 

Doe-het-zelvers

Voor handige doe-het-zelvers die graag geld uitsparen, hebben we een prima oplossing. U geniet van een extra voordelig tarief omdat u zelf voor de plaatsing instaat. Wij leveren het nodige materiaal en de schema’s en staan u bij met advies en instructies.

Betaalbare domotica

Bij AC/DC Solutions zijn we ons ervan bewust dat de domoticaoplossingen van de grote merken vaak duur uitvallen. Daarom hebben wij een eigen systeem ontwikkeld, dat we bij u komen installeren en instellen volgens uw voorkeur. Het is een compleet systeem dat via uw smartphone kan gestuurd worden.

In onze webshop kan u steeds terecht voor de aankoop van draaipoorten, schuifhekken, rolluikschakelingen, slagbomen, toebehoren voor poorten, garagepoortopeners, en ander elektrisch materiaal.

Heeft u interesse in onze diensten, wenst u een offerte of heeft u nog bijkomende vragen? In al die gevallen kan u ons vrijblijvend contacteren.

Back to Top