A- A A+

Automatiseren van poorten en hekwerken


Gietende regen, druk verkeer, weinig tijd. Dat zijn maar enkele van de redenen waarom een automatische poort of een geautomatiseerd hek een grote luxe is. Met een eenvoudige druk op de knop uw poort of hek openen om vlot uw oprit op of af te rijden of te bepalen wie er toegang krijgt tot uw oprit: wie wil dat nu niet? Ook voor uw veiligheid is het beter als u niet hoeft uit te stappen als u bijvoorbeeld ‘s avonds laat thuiskomt.

AC/DC Solutions uit Genk zorgt voor de automatisering van reeds geplaatste (nieuwe of oudere) poorten en neemt ook alle verdere naservice met veel plezier voor haar rekening. Zo komen wij ook ter plaatse voor herstellingen aan bestaande automatiseringen, ook als deze niet door ons werden geïnstalleerd.

Om een volledige service te kunnen bieden, werken wij ook samen met ijzersmeden die poorten en hekken maken. Zo kunnen wij ook mensen die nog geen hek of poort hebben verder helpen. U kiest het ontwerp en wij zorgen voor de automatisering. Hiervoor kiezen wij resoluut voor topmerken: Sommer en Telcoma.

Bent u een metaalbewerker die poorten of hekken maakt? Neem dan zeker contact  met ons op voor verdere info over een eventuele samenwerking.

Back to Top