A- A A+

Sectionale poorten

AC/DC Solutions uit Genk levert en plaatst ook alle soorten en stijlen van sectionale poorten. Dit zijn poorten die bestaan uit horizontale panelen die met elkaar verbonden zijn via scharnieren. Doordat ze bij het openen loodrecht naar boven schuiven, zijn ze ideaal voor garages die dicht bij de stoep of straat staan. Zo vermijdt u potentiële ongelukjes.

Ook wanneer u een kleine garage heeft, is een sectionale poort de ideale oplossing om plaats te besparen. Door uw poort door ons te laten automatiseren, geniet u optimaal van alle voordelen. Met een eenvoudige druk op de knop uw garagepoort openen, zonder eerst te moeten uitstappen: makkelijker kan toch niet?

Een sectionale poort is mooier en eleganter dan de traditionele kantelpoorten. Bovendien heeft u heel wat mogelijkheden op het gebied van kleuren en stijlen, zodat u ongetwijfeld een geschikte poort vindt voor elke bouwstijl. U kiest de panelen en wij zorgen voor een perfecte plaatsing. Een sectionale poort kan makkelijk op maat gemaakt worden.

Ook voor het herstellen van uw poorten kan u altijd bij ons terecht. Wij leveren een uitstekende service na verkoop, waarbij we graag ter plaatse komen om elk probleem zo snel mogelijk op te lossen. Contacteer  ons voor informatie of een offerte.

Back to Top